טרם הכנסת התוצרת החקלאית לחדר הקירור יש לערפל עם החומר בריכוז של 100% בלבד!
לאחר הכנסת התוצרת החקלאית יש לערפל את החדר בריכוז של 15%-20% חומר מהול במים, לפחות פעם אחת כל 24 שעות, בהתאם לצורך ולכמות הכניסות והיציאות מהחדר.
לקבלת המלצות מדויקות בהתאם לסוג התוצרת, גודל החדר, סוג הערפול ועוד יש לפנות לייצרן.
יעיל מאוד בהארכת של התוצרת. מכיל חומרים פעילי שטח מבוססי חומרים טבעיים ובטוח לשימוש. אינו מכיל חומרים רעילים. לשימוש לצורך חיטוי התוצרת החקלאית בהיך המיון והשטיפה בבית האריזה, ניתן לדלל עד 10% חומר עם מים. התכשיר יעיל גם להסרת פתקיות ומדבקות שנדבקו בעת המיון.